Norges Kommunistiske Parti fordømmer terrorangrepene i Paris

Fredag 13. november gikk 8 terrorister til angrep på offentlige rom i Paris, Frankrike: Lørdags morgen rapporteres dødstallene til 120. Frankrike har erklært nasjonal unntakstilstand, økt sin grensekontroll og militæret har blitt utplassert.

Norges Kommunistiske Parti uttrykker sin dypeste sympati med ofrene, døde og skadde, deres familier og venner. Dette er en grufull handling som aldri skulle ha skjedd, og som vil følge oss i lang tid fremover.

Disse angrepene er feige og utilgivelige, de rammer uskyldige mennesker og skaper frykt i alle samfunnslag, men kanskje størst frykt hos de av oss som ikke kan stenge verden ute ved å lukke en port, eller holde andre på avstand med bruk av livvakter.

Norges kommunistiske Parti reagerer også med sinne, mot vestlige ledere og politikere, som gjennom sin undertrykking, utbytting og utpressing av land i andre verdensdeler skaper en verden hvor mennesker er villig til å ofre sine egne liv for å drepe andre, uskyldige mennesker.

Norges Kommunistiske Parti fordømmer terrorangrepene i Paris.

Norges Kommunistiske Parti kjemper imot kapitalismen som samfunnssystem. Kapitalismen er med å skape konflikter som kan få konsekvenser som det vi ser i Paris.

Freden er det viktigste av alt.

Våre tanker går til alle de som er rammet av tragedien i Paris.

Vi står sammen med dere i sorgen.

 

Runa Evensen           Harald Reppesgaard

Leder                         Nestleder

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Norges Kommunistiske Parti

Helgesensgt. 21, 0553 Oslo

 

E-post: nkp@nkp.no

Utskrift E-post

Norges Kommunistiske Parti

 Bokmål -  Nynorsk -  Engelsk

Besøksadresse  Helgesensgate 21, Oslo
Kontaktskjema finner du her Distriktene finner du her
Postadresse Kiledalen 21, 4619 Mosby

Organisasjonsnr: 985 002 967 - Telefon: 994 51 476 (leder) - Kontonr: 7878 05 37247

ARBEIDERMAKT
MOT KAPITALMAKT!