Israel utvider okkupasjonen og undertrykkingen

 
Israels statsminister Benjamin Netanyahu varslet søndag 3. juli nye aggressive tiltak mot palestinere på den okkuperte Vestbredden og lovet en spesiell innsats for å styrke egne bosetninger. Israel fremskynder samtidig planene for nye bosetninger for jøder i Øst-Jerusalem og Maale Adumim.
 
Det bor minst 570.000 israelske bosettere på den okkuperte Vestbredden, inkludert det annekterte Øst-Jerusalem.
Israel opererer som en kriminell apartheidstat. De undertrykker palestinerne og okkupere deres land. Norges regjering og Storting burde for lenge siden slutte tro på offisielle israelske utspill om forhandlings- og forsoningsvilje; Det er ikke mer enn spill for galleriet (Også kjent som løgn!).
 
Norge må aktivt fordømme Israels okkupasjon av Palestina!
 
Norge må gå foran og bryte de diplomatiske forbindelsene med det offisielle Israel, knytte sterkere bånd til israelsk og palestinsk fredsbevegelse og iverksette en umiddelbar boikott av israelske produkter og tjenester.
Norges Kommunistiske Parti støtter det palestinske folkets kamp mot den Israelske okkupasjonen, for en suveren og uavhengig Palestinsk stat, med Øst-Jerusalem som hovedstad.
 
Det må bli slutt på alle illegale jødiske nybygg, tilbaketrekking av alle nybyggere innenfor grensene fra 1967 og apartheidmuren må rives. Alle palestinske flyktninger må få vende tilbake til sine hjem! 
Norge må bidra til at alle blokader mot palestinerne på Vestbredden og Gaza stripen avsluttes. 
Norges regjering må stoppe alt militært samarbeid med okkupasjonsmakten Israel!
 
Israel har fått leke katt og mus med palestinske liv alt for lenge – Norge må vise ansvar og lede veien til rettferdighet.
I solidaritet med Palestina og dets folk!
 
Geir Skavern,
Leder,
Norges Kommunistiske Parti i Midt-Norge

Utskrift E-post

Norges Kommunistiske Parti

 Bokmål -  Nynorsk -  Engelsk

Besøksadresse  Helgesensgate 21, Oslo
Kontaktskjema finner du her Distriktene finner du her
Postadresse Kiledalen 21, 4619 Mosby

Organisasjonsnr: 985 002 967 - Telefon: 994 51 476 (leder) - Kontonr: 7878 05 37247

ARBEIDERMAKT
MOT KAPITALMAKT!